Σοφία Αρβανίτη – «..λίγο πριν τα 30»

Published by Radio Point on

Σοφία Αρβανίτη – «..λίγο πριν τα 30» – Live στο Black Box Methodia – Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Η Σοφία Αρβανίτη ανεβαίνει στην σκηνή του Black Box Methodia σε ένα live έκπληξη από την ως τώρα μουσική της διαδρομή!! Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια απ΄τις συνεργασίες της με τους Μιχάλη Ρακιντζή, Σπύρο Πάζιο, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σοφία Βόσσου, Ανδρέα Λάμπρου, αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δουλειά με τίτλο «Αλαβαρντάχαλα» τραγούδια των καιρών

Παίζουν οι μουσικοί «Από την πόλη έρχονται». Φωνή: Χριστίνα Ιωαννίδη ενώ θα δώσουν το παρόν γνωστοί και αγαπημένοι καλεσμένοι!!

Η συναυλία θα ηχογραφηθεί!!!!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου
Black Box Methodia
Αγίου Όρους 15 – Βοτανικός

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.