Οι Jazzmatazz στην μουσική σκηνή του Orfea Bar Café Restaurant

Published by Radio Point on

Οι Jazzmatazz δημιουργήθηκαν το 2011. Ξεκίνησαν παίζοντας σουίνγκ, μπλουζ και τζαζ (όπως όλοι καταλαβαίνουμε από το όνομά τους).

Έβγαλαν ένα σουίνγκ δίσκο με ελληνικό στίχο, ονόματι “Κρίσοι και Πείναπ γκιρλς.”

Αποτελούντο, αρχικώς, από 5, και στη συνέχεια από 7 μέλη.

Μετά, ο Παύλος και η Μαρία (ιδρυτικά μέλη της μπάντας), δεν άντεξαν τους παιχταράδες συμπαίχτες τους, ένεκα που αυτοί παίζανε εντελώς πολύ ανώτερα και περισσότερα από τις παρτιτούρες που τους δίνανε.

Έτσι μια μέρα, τούς απολύσανε όλους.

Απέμειναν οι δυό τους (σαν τους γέροι του μάπετ σόου) να γρατζουνάνε την κιθάρα του Παύλου.

Μια μέρα τηλεφωνήσανε στον Ντίο, (που ήτανε και πριν στην μπάντα αλλά πιο πριν δεν ήτανε γιατί ήτανε άλλοι στην μπάντα και αυτός ήτανε σε άλλη μπάντα), και είπανε να γίνει ο αγώνας, αυτό ακριβώς.

Τούτος, ο Ντιο, με τα κλαπατσίμπανα του έδωσε μια νότα νεωτερισμού και κομπορρημοσύνης στο ντουέτο. Έκτοτε, και από τότε, οι συλλογικές εμβριθείς αναζητήσεις είναι μενού.
Έτσι αποφασίστηκε.

Από δω και πέρα οι 3 τους θα σας ζεστάνουνε τις κρύες νύχτες του χειμώνα παίζοντας κομμάτια που γουστάρουν (στο μουσικό ιδίωμα που ακούει στο όνομα «ευρύτερη αμερικάνικη βλαχιά»), αυτοσχεδιάζοντας με ήχους, κιθάρες, όργανα, οργανάκια, λούπες, ταπέρ, μανταλάκια και αλλά εναλλακτικά και χιπστεράδικα εφέ.

Eίσοδος:4 ευρώ

Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.