Νικόλας Λειβαδίτης / Μαρία Καλούδη live στον Ορφέα
Εκεί που η μουσική γίνεται θέαμα.
Μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια ζωντανών εμφανίσεων και δισκογραφίας, Ο Νικόλας Λειβαδίτης και η Μαρία Καλούδη επιστρέφουν με μια διαφορετική μουσική πρόταση.
Καλλιτεχνικά ανήσυχοι και δημιουργικοί όσο ποτέ, συνδυάζουν τη μουσική με το θέαμα παρουσιάζοντα ένα ιδιαίτερο μπλέξιμο ηλεκτρονικών και μουσικών χροιών, ροκ διάθεσης αλλά και ερμηνευτικής αλήθειας.
Μια κιθάρα μαζί με λούπες και μουσικά χαλιά, ένα τσέλο παιγμένο πέρα από τα συνηθισμένα, μια φωνή που επιθυμεί να επικοινωνήσει και μια σειρά από ελληνικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και σιγοτραγουδηθεί από πολύ κόσμο, αλλά και κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, συνθέτουν τη φετινή τους μουσική παράσταση.
Ο Νικόλας Λειβαδίτης σε ρόλο κιθαρίστα, κρουστού και προγραμματιστή, ενορχηστρώνει τα κομμάτια σε πραγματικό χρόνο, μπροστά στο κοινό, δημιουργώντας ηχητικές λούπες ενώ η Μαρία Καλούδη αναλαμβάνει τις ερμηνείες των κομματιών ζωντανεύοντας τις ιστορίες που έχουν να διηγηθούν. Μαζί τους ο καταξιωμένος τσελίστας Άρης Ζέρβας, εμπλουτίζει τον ήχο με ατμοσφαιρικές μελωδίες γεμάτες συναισθήματα.
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 μ.μ.
Orfeas Bar Café Restaurant