Μπάμπης Παπαδόπουλος Acoustic Set Live

Published by Radio Point on

Παρασκευή 27 Απριλίου – ΙΛΙΟΝ plus
Ώρα έναρξης: 22:00 || Είσοδος: 10€.

Μετά την αξέχαστη βραδιά τον Ιανουάριο στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και οι συνοδοιπόροι του στο πρότζεκτ “Acoustic Set” επιστρέφουν στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus την Παρασκευή 27 Απριλίου. Έξι έγχορδα μας παρασέρνουν σε ένα καθάριο και ζωογόνο ταξίδι των αισθήσεων με τη μοναδική μουσική σφραγίδα των μελωδιών του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Από τη μάλλον μακρινή – αλλά πάντα επίκαιρη – εποχή του συγκροτήματος Τρύπες, στις πιο πρόσφατες συνεργασίες του με καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας και οι Χειμερινοί Κολυμβητές και κυρίως με την παράλληλη προσωπική του πορεία, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει καταφέρει κάτι πολύ σπάνιο: να μας μιλάει ταυτόχρονα και στην καρδιά και στο μυαλό. Ένας εξερευνητής της κιθάρας, του ήχου, της αρμονίας και της ενορχήστρωσης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν εφησυχάζει και δεν αναπαύεται σε δάφνες του παρελθόντος. Δεν ερευνά απλά, αλλά καταθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα της έρευνας του, είτε με δίσκους είτε με τις δουλειές του για τον κινηματογράφο και το θέατρο (με πιο πρόσφατη το «Στέλλα Κοιμήσου» του Γ.Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο), προσφέροντας μας ταξίδια μελωδικά, ποικίλων διαθέσεων, και ευχάριστα απρόοπτων προορισμών.

Μαζί του επί σκηνής οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν’ η Χαρά Μες στη Χαρά Είν’ ο Πόνος» (puzzlemusik& B-othersideRecords) και αυτή την περίοδο ετοιμάζουν την τέταρτη δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Συντελεστές:
Φώτης Σιώτας: βιολί και βιόλα | Μιχάλης Βρέττας: βιολί | Δημήτρης Βλαχομήτρος: μπουζούκι
Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο | Τάσος Μισυρλής: τσέλο
Τίτος Καργιωτάκης: κονσόλα ήχου
Goodheart Productions: Επιμέλεια παραγωγής

Info
Παρασκευή 27 Απριλίου – ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλέφωνο: 210 88 24 383, 6983 600 510
Ώρα έναρξης: 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Είσοδος: 10€.

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.