Μουσική στο ΚΠΙΣΝ 

Published by Radio Point on

Ένα ορόσημο του κινήματος του μινιμαλισμού παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην πλήρη του εκδοχή, σε μια ιδιαίτερη μουσική performance από τέσσερις καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς. Οι Τίτος Γουβέλης, Θοδωρής Οικονόμου, Μaria-Christina Harper και Ανδρέας Φαρμάκης εξερευνούν ζωντανά τις ηχητικές και εκφραστικές δυνατότητες ενός απαράλλαχτου μοτίβου.

Δευτέρα 27/01 | 20.30
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΛΣ

Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 5€ (μειωμένο)
Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Προπώληση εισιτηρίων

O Μιχάλης Σιγανίδης, ιδρυτικό μέλος των Χειμερινών Κολυμβητών και των Primavera en Salonico, και το συγκρότημα The Unlimited Shrimp συνεργάζονται για πρώτη φορά με τη Μάρθα Φριντζήλα και τον ποιητή Κώστα Βραχνό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τζαζ, ηλεκτρονική μουσική, παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι, ποίηση, αλλά και χιούμορ.

Κυριακή 09/02 | 21.00
ΦΑΡΟΣ
Τιμή εισιτηρίου: 5€

Προπώληση εισιτηρίων

H κορυφαία ερμηνεύτρια του Antonio Vivaldi, Romina Basso, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για μια εμφάνιση αφιερωμένη στο ιταλικό μπαρόκ, ερμηνεύοντας άριες από έργα του Βενετσιάνου συνθέτη. Τη γνωστή μεσόφωνο θα συνοδεύσουν οι μουσικοί της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, σε διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου.

Δευτέρα 10/02 | 20.30
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΕΛΣ

Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 5€ (μειωμένο)
Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Προπώληση εισιτηρίων

Άλλα σημεία προπώλησης:

– ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services: www.ticketservices.gr
– Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμείο ΕΛΣ)
– εκδοτήριο: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39)
– τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-22.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-00.00

Στίβος, Φάρος: 06.00-00.00
Κέντρο Επισκεπτών: 08.30-22.00

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.