Μαρίνα Βολουδάκη – Από Ποίηση

Published by Radio Point on

Με κύριο άξονα την συνύπαρξη του λόγου και της μουσικής, η Μαρίνα Βολουδάκη ερμηνεύει μελωδίες ποιητών που άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους στο χρόνο, δίνοντας έτσι μέσα από τη δύναμη της απλότητας μια νέα ποιητική πνοή στην «από-ποίηση» της πολυσύνθετης και απρόσιτης πλευράς στη ζωή μας.
Τραγουδώντας και γειτονεύοντας με όλους όσους αισθάνονται και αγαπούν την αλήθεια της μουσικής κάνει τη δική της «παρά-στάση» στον οικείο χώρο του Micraasia – Fez.

Μαζί της συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι της Τέχνης και του Λόγου θα είναι οι αξιόλογοι μελωδοί μουσικοί:
Αρετή Κοκκίνου (κιθάρες – μαντολίνο – επιμέλεια ενορχήστρωσης).
Σταύρος Παργινός (τσέλο – μαντολίνο).
Ευάγγελος Ζωγράφου (κοντραμπάσο).

Δεν θέλω τίποτε άλλο παρά να μιλήσω απλά να μου δοθεί ετούτη η χάρη.
Γιατί και το τραγούδι το φορτώσαμε με τόσες μουσικές που σιγά – σιγά βουλιάζει.
Και την τέχνη μας τη στολίσαμε τόσο πολύ που φαγώθηκε από τα μαλάματα το πρόσωπό της.
Και είναι καιρός να πούμε τα λιγοστά μας λόγια γιατί η ψυχή μας κάνει αύριο πανιά.
Γ. Σεφέρης
(Από το «Ένας γέροντας στην ακροποταμιά»)

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης 21:00
Micraasia Fez
Κωνσταντινουπόλεως 70 – Γκάζι
Κρατήσεις: 6979 679926, 6944 140795

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.