Λουκάς Σιδεράς | Βόλτα στην Κυψέλη

Published by Radio Point on

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου παρέα με το.. “ασυμβίβαστο Παιδί της Αφροδίτης..”

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου παρέα με το.. “ασυμβίβαστο Παιδί της Αφροδίτης..”

Ένα soirée, μια συνάντηση γνωριμίας, ή μια βεγγέρα αν προτιμάτε, με τιμώμενο καλεσμένο τον Λουκά Σιδερά, ντράμερ των Aphrodite’s Child, του μεγαλύτερου ελληνικού ροκ συγκροτήματος, με τεράστια απήχηση στο εξωτερικό και οπαδούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη..!

Mε αφορμή το πρόσφατο βιβλίο του «The Aphrodite’s Child» by Lucas Sideras,ο ζωντανός θρύλος και παγκόσμιας εμβέλειας αγαπημένος μουσικός, κουβεντιάζει, συνομιλεί, απαντά σε ερωτήσεις, υπογράφει το βιβλίο του και φωτογραφίζεται με φίλους, σε μια ιδιαίτερη και… “συλλεκτική” βραδιά με όμορφες μουσικές, προβολές σπάνιων βίντεο και πολλών εκπλήξεων!

ώρα έναρξης: 21.00 | είσοδος ελεύθερη
πληροφορίες: ☎️ 210.86.13.739

Πολυχώρος διέλευσις
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
? info@dieleusis.gr | www.dieleusis.gr

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.