ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ LIVE! ΑΝ CLUB Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Published by Radio Point on

Τα ‘‘Άνθη Της Σιωπής’’ επιστρέφουν στο συναυλιακό υπόγειο των Εξαρχείων για να αναδύσουν ‘‘Υγρό Καρδιακό Άρωμα’’!

Το γκρουπ θα παίξει τραγούδια από το νέο του άλμπουμ, τα ‘‘Άνθη Της Σιωπής’’, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη Άνοιξη, ενθουσιάζοντας οπαδούς και κριτικούς που ανέμεναν την άξια συνέχεια του ξεχωριστού, πρώτου της πολυαναμενόμενης επιστροφής του στη δισκογραφία, ‘’Σαν Τον Ήλιο’’ του 2020. Μαζί με τα τραγούδια που έχει διαλέξει η μπάντα μέσα από το νέο της δίσκο, θα παρουσιάσει και μια επιλογή από τη δισκογραφική της πορεία των έξι άλμπουμ μέχρι σήμερα, η οποία θα περιλαμβάνει κάποια από εκείνα που έχουν αγαπηθεί πιο πολύ:
‘’Μυστικοί Κήποι’’, ‘’Η Βροχή Πέφτει Δυνατά’’, ‘’Θα Είμαι Πολύ Μακριά’’, ‘’Το Φεγγάρι Αιμορραγεί’’, ‘’Θα Είμαι Εκεί’’, ‘’Το Μέλλον Είναι Τώρα’’ ΄΄Μέχρι Τον Θάνατο΄΄, ΄΄Με Μια Κραυγή΄΄…

Ένα από τα πιο σημαντικά & ιστορικά συγκροτήματα της post/punk & darkwave ελληνόφωνης σκηνής, η Λευκή Συμφωνία μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δικές μας ‘’Φωνές στο σκοτάδι’’, ταξιδεύοντας μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σε ”Κήπους Μυστικούς”, εκεί που ”Όλα Τα Χρώματα Αλλάζουν” και το ”Φεγγάρι Αιμορραγεί”!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ένα ‘’Λευκό Φως’’ θα σε οδηγήσει στο Αn club, μέσα στην ‘’Ηχώ του Πόθου’’ και να είσαι σίγουρος πως θα είναι το μόνο μέρος που θα θες να κρυφτείς!

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
Θοδωρής ∆ημητρίου (φωνή)
Κώστας Μιχαλός (κιθάρα)
Κώστας Έξαρχος (κιθάρα)
∆ιογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο)
Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντράμς)

Doors Open: 21:00 – Starts: 22:00
Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 12€ – Ταμείο 15€
Εισιτήρια προπωλούνται:
– Oldschool (Solomou 13, Exarchia)
– The Lab T-shirts (Veikou 73, Koukaki)

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.