ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΟΣ – live @ Ορφέας – Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Published by Radio Point on

Ο Κώστας Ζέκος είναι τραγουδοποιός και ερμηνευτής που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ροκ και έντεχνου τραγουδιού. Στην Ελληνική δισκογραφία βρίσκεται από το 2008 με τον δίσκο “ορατό σύμπαν” και το 2012 με το δίσκο “Botox”. Το 2017 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Σε έναν καλύτερο κόσμο”, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος με τίτλο “ Το αθάνατο δέντρο”.

Την Παρασκευή στις 11 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ορφέα θα παρουσιάσει ένα ακουστικό πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία και γνωστές διασκευές από το Ελληνικό Ροκ και έντεχνο ρεπερτόριο.

Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 3 ευρώ

Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544 6939-187511
https://www.facebook.com/orfeas.cafe/

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.