Κος Κ. live at ΙΛΙΟΝ Plus

Published by Radio Point on

Ο Κύριος Κ. στο ΙΛΙΟΝ plus την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023.

Με ένα live διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει, με νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του αλλά και όσα αγαπήθηκαν από τα 4 προηγούμενα. Με νέα σύνθεση με τον Δ. Γρηγοριάδη στα τύμπανα, τον Χρ. Ψαρομήλιγκο στο βιολί και τον Χρ. Παραπαγκίδη στον ήχο, αποκαλύπτει ένα διαφορετικό πρόσωπο της πολυδιάστατης καλλιτεχνικής του φύσης.

Guest οι Sidetrack, ένα από τα πιο συνεπή ελληνόφωνα γκρουπ, αναφορικά με το αποτύπωμα που αφήνουν στη δισκογραφία. O αρμονικός συνδυασμός των ιδιωμάτων της pop και της rock μουσικής, ο βιωματικός στίχος, οι προσεγμένες παραγωγές και η καλή τραγουδοποιία είναι κάποια από τα βασικά τους στοιχεία.

Ένας από τους καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι για τις live εμφανίσεις του, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει για την αγαπημένη του Κύπρο, εμφανίζεται στο ΙΛΙΟΝ Plus για να παρουσιάσει την πιο φρέσκια προσέγγιση μιας εξαιρετικής δισκογραφίας.

ΙΛΙΟΝ Plus
Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 8€
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 2108824383, 698360051

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.