Κος Κ. Live

Published by Radio Point on

Με τη μπάντα ζεστή μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του νέου άλμπουμ του, ο κος Κ, θα εμφανιστεί στη σκηνή της Death Disco παίζοντας ζωντανά τον επερχόμενο δίσκο.

Το 4ο κατά σειρά προσωπικό άλμπουμ του είναι καθ οδόν και πρόκειται για ένα ζωντανά ηχογραφημένο υλικό, όπου θα εμπεριέχει πέραν του αμιγώς ροκ ήχου και μπόνους νέες εκτελέσεις των πολύ πρόσφατων «Πλάι σου ήσυχα», «Παύση» και «Ξένη», τραγούδια που ανέβηκαν πρόσφατα με βίντεο εικόνα στο προσωπικό του κανάλι

Παλιότερα και νέα κομμάτια του Κ. την Παρασκευή 9/11 θα ακουστούν ζωντανά μαζί με τους: Χ. Κουρτάρα στο Μπάσο, Αλ. Βουλγαρακη στην Ηλ. Κιθάρα, Γ. Βουλγαρη στα τύμπανα και Χρ. Παραπαγκίδη στον ήχο.

Παρασκευή 9 Νοέμβρη

Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Ώρα 21:30
Είσοδος 5 ευρώ

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.