ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ live

Published by Radio Point on

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου, στο πάρκο Ιστορικής Μνήμης (“Θεατράκι”)

Τα Κίτρινα Ποδήλατα ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, με μια ιδιαίτερη συναυλία κοινωνικής αρωγής, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου!
Οι δυο δημιουργοί Γιώργος & Αλέξανδρος Παντελιάς, καλούν αληθινούς φίλους σε ένα δυναμικό live-rock party με ξεχωριστή ενέργεια, ώστε να συμβάλουν απο κοινού στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαϊδαρίου!

Ο τελευταίος καλοκαιρινός συναυλιακός σταθμός!

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Είσοδος: Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5€

Σημεία προπώλησης:
Into the bag Γ. Παπανδρέου 35, Δάσος Χαϊδαρίου
Βιβλιοπωλείο Εν Πλω Σάμου 29, Χαϊδάρι
Βιβλιοχαρτοπωλείο Πυρσός Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Δάσος Χαϊδαρίου
Βιβλιοπωλείο Κ. Σιμιτόπουλου – Σφακιώτη Ηρ. Πολυτεχνείου 72, Δάσος Χαϊδαρίου
Βιβλιοχαρτοπωλείο – Είδη Δώρων Μαρίνα Αγ. Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 80 Χαϊδάρι

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.