ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ & ΦΙΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ BANYAN

Published by Radio Point on

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, ενώνουν την πιο όμορφη μουσική παρέα αληθινών φίλων σε μια μοναδική μουσική βραδιά γενικής ανάτασης!

Οι δυο δημιουργοί Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, σταθερά συνεπείς εκπρόσωποι της εγχώριας έντεχης ροκ σκηνής, συναντούν με ιδιαίτερη χαρά τους αγαπημένους, σπουδαίους τους φίλους: Ρίτα Αντωνοπούλου, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλλη και Διονύση Τσακνή και όλοι μαζί ταξιδεύουν και προσκαλούν σε μια αξέχαστη συναυλιακή γιορτή, όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια επόμενη φωτεινότερη και γόνιμότερη μέρα!

Το Σαββατο 04 Ιουνίου, η ιδανική, φιλόξενη υπαίθρια αυλή του BANYAN, θα πλημμυρίσει από αγαπημένα τραγούδια, ιδιαίτερες ερμηνείες και ζωηρά αληθινά συναισθήματα, που μόνο μια αληθινή παρέα, αγαπημένων και σημαντικών φίλων καλλιτεχνών μπορεί να υποσχεθεί!
Όσοι τυχεροί… προσέλθετε!

Info:
Κίτρινα Ποδήλατα & Φίλοι
Ημέρα: Σάββατο 04 Ιουνίου 2022
Έναρξη: 21:00
Προσέλευση: 20:00
Τόπος: BANYAΝ, (ΕΧ Πολυχώρος Apotheosis), Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα.
Εταιρία παραγωγής: TMREntertainmentGroup
Τιμές εισιτηρίων:
EarlyBird: 10€
Εισιτήριο Θέασης: Κανονικό: 12€
Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€
Πόρτα:15€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, MediaMarkt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, MyMarket).

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.