Εδώ & τώρα. – Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς

Published by Radio Point on

Η Μικρή Άρκτος προτείνει τη μουσική παράσταση των Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς με τίτλο “Εδώ & τώρα” σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Μυτιληναίου!

Δύο νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιανού με εφόδιο τη φωνή τους και αποσκευές γεμάτες τραγούδια ανθεκτικά στο χρόνο αλλά και «καρπούς» τελευταίας εσοδείας!

Η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, δύο από τους νέους ερμηνευτές που διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση- έκπληξη με την υπογραφή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Μέσα στο πρόγραμμα οι μεγάλοι δημιουργοί συναντούν τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και, ταυτόχρονα, οι δυο νέοι ερμηνευτές παρουσιάζουν δείγματα από το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο παρόν τους στη δισκογραφία.

Η Πολυξένη συνεργάζεται με την Αθηνά Σπανού και τον Γρηγόρη Πολύζο και ο Δημήτρης με την Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Μίμη Νικολόπουλο.

Τη Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 9. 30 το βράδυ, στη μουσική σκηνή του Ιανού, τα δύο παιδιά δίνουν φωνή σε όνειρα και εφιάλτες και διηγούνται ιστορίες με happy ή… καθόλου end ενώνοντας το χτες με το σήμερα!

Αξίζουν την προσοχή σας!

Μαζί τους οι μουσικοί
Γρηγόρης Πολύζος | πιάνο
Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος | κιθάρα
Μάριος Ιβάν Παπούλιας | βιολί, φλάουτο
Κώστας Σταυρόπουλος | μπάσο

Επιμέλεια προγράμματος | Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ενορχήστρωση | Γρηγόρης Πολύζος
Σκηνική παρέμβαση, σχεδιασμός αφίσας | Ανδρέας Γεωργιάδης
Ήχος – φώτα | Νίκος Ψεγιαννάκης

ΙΑΝΟΣ | Σταδίου 24 Αθήνα
Hμερομηνία: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος (με κρασί ή μπύρα) : 16€
Κρατήσεις | Τηλεφωνικά 210 32 17 917

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.