Εδώ & τώρα – Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς

Published by Radio Point on

Η Μικρή Άρκτος προτείνει τη μουσική παράσταση των Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς με τίτλο “Εδώ & τώρα” σε επιμέλεια Μαργαρίτας Μυτιληναίου!

Δύο νέα παιδιά, η Πολυξένη και ο Δημήτρης, έρχονται στο KREMLINO Gallery Bar με εφόδιο τη φωνή τους και αποσκευές γεμάτες τραγούδια ανθεκτικά στο χρόνο αλλά και «καρπούς» τελευταίας εσοδείας!

Θα τραγουδήσουν για τους ανολοκλήρωτους έρωτες της ζωής μας και για τις ανθρώπινες αντοχές. Θα αφηγηθούν ιστορίες για τη δύναμη και την αδυναμία μας που μέσα από στίχους και μελωδίες έγιναν κομμάτι της ταυτότητάς μας.

Η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, δύο από τους νέους ερμηνευτές που διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση- έκπληξη με την υπογραφή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Μέσα στο πρόγραμμα οι μεγάλοι δημιουργοί συναντούν τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και, ταυτόχρονα, οι δυο νέοι ερμηνευτές παρουσιάζουν δείγματα από το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο παρόν τους στη δισκογραφία.

Η Πολυξένη συνεργάζεται με την Αθηνά Σπανού και τον Γρηγόρη Πολύζο και ο Δημήτρης με την Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Μίμη Νικολόπουλο.

Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 22:00 το βράδυ, στη μουσική σκηνή KREMLINO Gallery Bar, τα δύο παιδιά δίνουν φωνή σε όνειρα και εφιάλτες και διηγούνται ιστορίες με happy ή… καθόλου end ενώνοντας το χτες με το σήμερα!

Αξίζουν την προσοχή σας!

Μαζί τους οι μουσικοί
Γρηγόρης Πολύζος | πιάνο
Χρήστος Κόκκινος | κιθάρα
Χαρίκλεια Ουρσουζίδου | βιολί
Κώστας Σταυρόπουλος | μπάσο

Επιμέλεια προγράμματος | Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ενορχήστρωση | Γρηγόρης Πολύζος

KREMLINO Gallery Bar | Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς
Hμερομηνία: Σάββατο 2 Μαρτίου
Ώρα έναρξης | 22:00
Εισιτήρια | Είσοδος θεάματος 7€ για την ενίσχυση των σκοπών του ΕΝ.Π.ΑΝ.
Κρατήσεις | Τηλεφωνικά 210 41 00 010

Εδώ & τώρα.
Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς
Σάββατο 2 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:00

KREMLINO Gallery Bar (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς)
Κρατήσεις | Τηλεφωνικά 210 41 00 010

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.