Αντώνης Δημητρίου & the sugar – live

Published by Radio Point on

Αντώνης Δημητρίου & the sugar – live @ Rock School Crazy Waters, Σάββατο 24 Αυγούστου, Χαλκίδα

Ο Αντώνης Δημητρίου (ex. ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ) παρουσιάζει το νέο του project «Αντώνης Δημητρίου & The Sugar» Live στο Rock School Crazy Waters εμφανιζόμενος Guest στην μεγάλη συναυλία : Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C

Opening act: Mr. Highway Band.
Σάββατο 24 Αυγούστου, στο θέατρο Ορέστη Μακρή στην Χαλκίδα.

Θα ακουστούν τραγούδια από την πρόσφατη κυκλοφορία του, το άλμπουμ «Πεζόδρομος» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος», καθώς και επιλεγμένες διασκευές από Ενδελέχεια, Θανάση Παπακωνσταντίνου , Sivert Hoyem κ.α.

Μαζί με τους “Αντώνη Δημητρίου & The Sugar” και η Μικαέλα Δαρμάνη

Facebook event: https://www.facebook.com/events/466862817411390/

Official links
https://www.facebook.com/AntonisDimitriouandthesugar/
https://www.youtube.com/channel/UCiBOtdIw2__ZqkPE9-piSiw

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.