2ημερο φεστιβαλ ντοκυμαντερ στον αποκορώνα

Published by Radio Point on

Διήμερο Φεστιβαλ Ντοκυμαντέρ στον Τσιβαρά Αποκορώνου

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου, ο αύλειος χώρος του πρώην δημοτικού σχολείου Τσιβαρά θα φιλοξενήσει δυο βραδιές με επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντερ.

Το φεστιβαλ διοργανώνει το φεστιβάλ κινηματογράφου χανίων, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους Τσιβαρά και Ντουλιανών,υπό την αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου και της περιφερειακής ενότητας χανίων

Είσοδος ελεύθερη.
Ώρα έναρξης 9 το βράδι
και τις δυο μέρες

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.