Τρεις τέχνες διηγούνται ένα παραμύθι «Μία είναι η αρχή…»

Published by Radio Point on

Τρεις τέχνες διηγούνται ένα παραμύθι
«Μία είναι η αρχή…»

Την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 19.30 στο Κ.Α.Μ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, Ακτή Ενώσεως) εγκαινιάζεται η έκθεση «Μία είναι η Αρχή…», που αποτελεί τη δεύτερη ενότητα της σειράς έργων της εικαστικού Αγλαΐας Περράκη με τίτλο «Το τέλος είναι η αρχή».

Πρόκειται για τη σύμπραξη τριών καλλιτεχνών:
εικαστικά: Αγλαΐα Περράκη
καλλιτεχνικό κόσμημα: Ηρώ Ξενάκη
πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις – πιάνο: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης

Συνδιοργάνωση : Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ – Περιφέρεια Κρήτης | Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Ένα σημείωμα από τους καλλιτέχνες:

Λόγια, λόγια, λόγια σαν τους κόκκους της άμμου σκορπάνε και χάνονται στο άπειρο.
Τι είναι ευτυχία; Το εδώ ή το εκεί;
Λόγια, σκέψεις βαριές που μπλοκάρουν το μυαλό και δεν το αφήνουν να ελευθερωθεί, χαμένες στο άπειρο άδοξα και χωρίς σκοπό.
Ψίθυροι καρδιάς που δεν ακούγονται ποτέ. Καρδιές σιωπηλές, έπαψαν να χτυπούν στον ρυθμό της αγάπης και της χαράς. Ο φόβος σύμβουλός τους.
Ξέχασαν, ησύχασαν, έπαψαν… Δεν ακούγονταν χρόνια τώρα.
Ποια μέθη θα τις συνεπάρει; Ποια μέθη του μυαλού;
Όσο υπάρχει ελπίδα ζούμε. Όσο υπάρχει σπίθα δημιουργείται φωτιά.

Τόπος: Κ.Α.Μ.
Εγκαίνια: 18 Απριλίου 2018, ώρα 19.30
Διάρκεια: 18-4-2018 έως 29-4-2018
Ώρες λειτουργίας : 10.00 -14.00 και 17.00 – 21.00

Στα εγκαίνια (18/4/2018) καθώς και την Κυριακή 29/4/2018 στις 20.30 ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης θα ερμηνεύσει τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του που γράφτηκαν ειδικά για αυτήν την έκθεση .

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.