Σοκολάτα Λεμόνι

Published by Radio Point on

Δώδεκα ζευγάρια ανοίγουν την αγκαλιά τους για να μεταδώσουν την αγάπη τους για το tango. Όσοι αναρωτιέστε αν αυτός ο χορός “κάνει” για εσάς, μην χάσετε αυτήν την αλλιώτικη εκδήλωση.

Σοκολάτα Λεμόνι. Στις 12 Οκτωβρίου στις 20.00 μια αλλιώτικη εκδήλωση Tango. (θέατρο 73100) Τηλ.κρατήσεων: 6972013505

TANGO: Κοινωνικός Αστικός Χορός, που δεν υπακούει σε κανόνες χορογραφημένων βημάτων, αλλά στηρίζεται ουσιαστικά στον αυτοσχεδιασμό και την αλληλεπίδραση με την μουσική.
Δυο σώματα που χορεύουν tango ειναι εξ ορισμού δυο δυναμικές συνδυασμένες με τρόπο εφήμερο και μοναδικό. Η καλλιτεχνική αντίληψη,το αισθητικό κριτήριο, δυο ανθρώπων συμπράττει με το συμπεριφοριακό τους στοιχείο.
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια πίστα κατάμεστη από κόσμο. Κόσμο διαφορετικό, που όμως προσπαθεί ακριβώς ότι και εκείνοι. Να συνυπάρξουν. Να σαγηνέψουν. Να αναλωθούν. Να διεκδικήσουν και να απωλέσουν.

TANGO: Social Urban Dance, which does not obey any rules of choreographed steps, but basically relies on improvisation and interaction with music. Two tango dancing bodies are by definition two dynamic forces combined in a way ephemeral and unique. The artistic perception, the aesthetic criterion of two people associates with their behavioral element. And all this is happening on a dance floor full of people. Surrounded by different people, that they all try the same thing.
To coexist. To attract . To be consumed. To claim and to lose.

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.