Ομαδική έκθεση σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Published by Radio Point on

Με ομαδική έκθεση εικαστικής δημιουργίας μαθητών και μαθητριών από τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Ν. Χανίων ξεκινούν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2019», που συνδιοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και φορείς πολιτισμού.

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, ώρα 19.00.
Η έκθεση θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 28/3 έως 4/4 και ώρες 09.00 – 14.00.

Συμμετέχουν τα σχολεία :

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ : Νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα, 4ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών, 1ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών, 4ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών, 4ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 5ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 12ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 26ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 32ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 36ο Νηπιαγωγείο Χανίων.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ : Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου, Δημοτικό Σχολείο Βρυσών, Δημοτικό Σχολείο Γεωργιούπολης, 1ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών, 2ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρνιών, Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου, Δημοτικό Σχολείο Παλαιόχωρας, Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΚΑΠΝΚ Χανίων, 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 2ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 6ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων , 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων , 12ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 13ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 17ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, 18ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.