Λευτέρης Πλιάτσικας στο ωδείο Πυξίδα

Published by Radio Point on

Το ωδείο Πυξίδα σας καλεί στην αίθουσα παραστάσεων του ωδείου, στην Μεταμόρφωση την Κυριακή 4/11/18 και ώρα 19:30 σε μια συναυλία με τραγούδια του Λευτέρη Πλιάτσικα (Όναρ) και αφιέρωμα στους Παύλο Σιδηρόπουλο και Πάνο και Χάρη Κατσιμίχα.

Τον Λευτέρη Πλίατσικα θα πλαισιώσουν οι μουσικοί, καθηγητές του ωδείου Λουκάς Καλντάκος στα τύμπανα, Λία Μιχαηλίδου στα Πλήκτρα, Βύρωνας Ντόλας στη ηλεκτρική κιθάρα και ο Παναγιώτης Μπουραζάνης στο Μπάσο.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν και μαθητές του ωδείου.

info
Ωδείο Πυξίδα
Τατοιού 58 Μεταμόρφωση
Ελεύθερη είσοδος
Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2102839059

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.