ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Published by Radio Point on

Print

Το ΚΕΘΕΑ στη Μυτιλήνη, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών, η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, το Κέντρο Πρόληψης ΠΝΟΗ –ΟΚΑΝΑ και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Μυτιλήνης συνδιοργανώνουν από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινότητας στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης (Ερμού).

Στις 22 Ιουνίου και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη μουσική μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο αμφιθέατρο στη Μαρίνα Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε για την ευγενική υποστήριξη τις εταιρίες: AEGEAN AIRLINES AE και HELLENIC SEAWAYS.

Για την επικοινωνιακή υποστήριξη την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ, καθώς επίσης τα τοπικά ραδιόφωνα της Μυτιλήνης, Αίολος ράδιο, Kiss FM, Astra radio και new pixels για τη συμβολή τους στις εκδηλώσεις ως χορηγοί επικοινωνίας.

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1347
https://www.facebook.com/ketheastrofi/

ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ Ανοιχτή εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στο Σύνταγμα

Ραντεβού με τους Αθηναίους δίνει το ΚΕΘΕΑ την Κυριακή 24 Ιουνίου, 11 πμ- 5μμ, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Με κεντρικό σύνθημα ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ, μέλη, εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι των θεραπευτικών προγραμμάτων, θα μεταδώσουν στο κοινό τον παλμό της απεξάρτησης, που σπάει στερεότυπα και προκαταλήψεις. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ μεταξύ άλλων συγκροτημάτων θα εμφανιστεί στη σκηνή στις 12.00., ενώ στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί εργαστήριο συρμάτινου κοσμήματος, από μέλη του εικαστικού εργαστηρίου του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και έκθεση μοντελισμού των μελών του Κέντρου Συμβουλευτικής Εφήβων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.kethea.gr/el-gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85.aspx?articleType=ArticleView&articleId=1404&language=el-gr

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Στις 25 Ιουνίου ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Δάφνης – Υμηττού με περίπτερο ενημέρωσης έξω από το Μετρό Δάφνης τις ώρες 17.00 – 22.00

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.