ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Published by Radio Point on

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 – 17.00 κάνετε κλικ στο www.kethea-strofi.gr/webradio.php και ακούστε την εκπομπή:

ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του ΚΕΘΕΑ –ΣΤΡΟΦΗ σας έχουν, πιστεύουμε, γίνει γνωστές και αγαπητές, αν κρίνουμε από τη διαρκώς αυξανόμενη θετική σας ανταπόκριση, είτε μέσα από τα κύματα τα ερτζιανά είτε μέσα από το διαδίκτυο.

Έχοντας πλέον αναπτύξει ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών και συνεργειών με την κοινωνία, τις γειτονιές, τις συλλογικότητες, τους πολίτες μέσα από τις πολλαπλές και πολυσχιδείς δράσεις και δραστηριότητες, ως Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους/νεαρούς ενήλικες, οι Ομάδες Ραδιοφώνου Παιδιών και Γονιών αποφάσισαν να αφιερώσουν μία δίωρη εκπομπή σε αυτούς που στηρίζουν και προωθούν το έργο του.

Μια εκπομπή που θα αποτελέσει το επιστέγασμα τόσων προσπαθειών και θα κάνει τον απολογισμό δράσεων και πρωτοβουλιών που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός Ελλάδας πάντα με συγκινητική και μεγάλη ανταπόκριση

Στην ιδιαίτερη αυτή εκπομπή παιδιά, γονείς αλλά και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν ενεργά το έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, θα καταθέσουν βιώματα, εμπειρίες, συναισθήματα. Ενωμένοι και προσηλωμένοι σε ένα κοινό στόχο. Στην κοινή προσπάθεια για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά των εφήβων, την στήριξη των οικογενειών τους και την επανένταξη στην κοινωνία.

Μια σχέση αμφίδρομη, ανατροφοδοτούμενη που περίτρανα αποδεικνύει πόσο αποδοτική είναι η εξωστρέφεια και η εποικοδομητική συνεργασία φορέων που θέλουν να προσφέρουν και να στηρίξουν το έργο ενός Θεραπευτικού Προγράμματος που εδώ και 31 χρόνια έχει ζωντανή παρουσία στην Κοινωνία.

Μην λείψετε από αυτή την εκπομπή αφιέρωμα στην αξία της Συναναστροφής με την κοινωνία μέσα από παρεμβάσεις όπως αυτή που θα συμβεί στο δρόμο της Χέϋδεν στις 19 Δεκεμβρίου 2019 με το ελπιδοφόρο μήνυμα «Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή».

Για αυτή τη γιορτή που προσδοκά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα να φωτίσει μια γειτονιά επιβαρυμένη από τη χρήση ναρκωτικών με πολλή μουσική, χορό και εικαστικές παρεμβάσεις, θα μας μιλήσουν η Στέλλα Χρηστίδου και η Χριστίνα Πηγάκη ( από τη Γειτονιά Κατοίκων Πεδίου Άρεως), ο Αλέξανδρος Νεδέλκος ( από το συγκρότημα των 4 on the Floor) και Φοιτητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Συντονιστείτε μαζί μας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 15.00.

Η εκπομπή θα παίξει σε επανάληψη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 την ίδια ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1446
http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php
http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.