Εργαστήρια Κατασκευής Ξύλινων Παιχνιδιών

Published by Radio Point on

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστουγεννα – Πρωτοχρονια 2018-2019” διοργανώνουν σε συνεργασία με την ομάδα The Wandering Workshop

“Εργαστήρια Κατασκευής Ξύλινων Παιχνιδιών” για παιδιά άνω των 5 ετών

Η ομάδα του The Wandering Workshop προσκαλεί τους μικρούς φίλους σε μια σειρά τεσσάρων εργαστηριών κατασκευής ξύλινων παιχνιδιών: Χριστουγεννιάτικα στολίδια, σβούρες, βαρκούλες & γεωμετρικά αιωρούμενα mobile από οξιά. Μια πρώτη γνωριμία με το ξύλο ως υλικό, την υφή του, τη μυρωδιά και τις δυνατότητες που προσφέρει στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από μια δημιουργική διαδικασία που παίρνει τον χρόνο της.
Η Αθηνά και ο Χοσέ σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ξύλινα παιχνίδια από όνειρα που ταξιδεύουν από το εργαστήρι τους σε όλο τον κόσμο!

16, 23, 30|12|2018 και 06|01|2019 | στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου
Διάρκεια εργαστηρίων : 17.00 – 18.30 | Συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ

Ανώτερος συμμετοχής : 10 άτομα ανά εργαστήριο

Δηλώσεις στη συμμετοχής :
ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ , 2821034200, Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 09.00 – 14.00

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.