“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Published by Radio Point on

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στις 3μμ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Ανακαλύπτοντας τον συναισθηματικό εαυτό μας!

EQ, δύο μόνο γράμματα, δύο αρχικά που σημαίνουν, που περικλείουν πολλά, πολλά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή των γύρω μας!
Και ο Νίκος Σταυρόπουλος είναι ο πιο κατάλληλος και ο πλέον καταρτισμένος για να μας εξηγήσει συνομιλώντας με τα παιδιά της Ομάδας Ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ τη κεφαλαιώδη σημασία της EQ ,της συναισθηματικής νοημοσύνης, στην προσωπική ανέλιξη και αυτοβελτίωσή μας.

Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών, πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας, Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής, συγγραφέας πολλών βιβλίων και δημοσιεύσεων ο καλεσμένος μας θα αναλύσει πώς η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης μας οδηγεί στην αυτογνωσία, την αυτοεπιβεβαίωση, την κατανόηση των συνανθρώπων μας και θα μας εξηγήσει με ποιούς απλούς πρακτικούς τρόπους μπορούμε να φθάσουμε στον στόχο αυτό.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα μιλήσει και για το έργο ζωής του, το Πόλις, έναν πολυχώρο πολιτισμού, εκπαίδευσης. κινητικής έκφρασης και επικοινωνίας. Επίσης, στην εκπομπή θα μιλήσουμε και για τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που γιορτάσαμε στις 21 Ιουνίου. Μιλώντας για τη συναισθηματική νοημοσύνη συνδεόμαστε με τα συναισθήματα ως μια κινητήρια δύναμη για την προσωπική αλλαγή που αποτελεί και το βασικό στόχο ενός Θεραπευτικού Προγράμματος.

Στη συζήτησή μας θα συμμετέχει και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης που όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζει το ΚΕΘΕΑ με παρουσία τόσο στο Δ.Σ. όσο και στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το έργο του οργανισμού. Με τη δική του συμβολή εντάχθηκε και το διαδικτυακό ραδιόφωνο που εκπέμπει στο ηχοστούντιό μας ως μέσο επιμόρφωσης και έκφρασης για τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Αυτή η εκπομπή είναι ένα πολύτιμο σεμινάριο που αφορά όλους μας, γιατί όπως λέει και ο ίδιος στα σεμινάριά του “το καλό είναι τίποτα μπροστά στο εξαιρετικό”.

Μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει αν πάντα την αναζητάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.