Εν-Σωμάτωση, Εν-Συναίσθηση, Εν-Ημέρωση- Εντός της Κοινωνίας

Published by Radio Point on

Όταν μία εκπομπή όπως αυτή της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ αποφασίζει να μιλήσει για το πώς το ΚΕΘΕΑ ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και τελικά προσφέρει δυνατότητες επαγγελματικής μετεκπαίδευσης σε νέους επαγγελματίες στο χώρο των εξαρτήσεων, είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα εντυπωσιάσει τους ακροατές αλλά και θα διευρύνει τους ορίζοντες μάθησης και γνώσεων τους.

Γιατί στην εκπομπή αυτή θα μιλήσουν η Άννα Τσιμπουκλή, Υπεύθυνη του Τομέα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ, φοιτητές και εθελοντές που συμμετείχαν στα προγράμματα εκπαίδευσης αλλά και παιδιά – απόφοιτοι της ΣΤΡΟΦΗΣ, που έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα απεξάρτησής τους, περνούν πλέον στο χώρο της εθελοντικής και επαγγελματικής κατάρτισης μέσα από τα εξειδικευμένα αυτά σεμινάρια.

Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει το ΚΕΘΕΑ (COMANITY, ERASMUS+ PATH, Reintegration Through Sport, Learning Strategies about Drugs).

Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς εκπαιδευτικούς φορείς με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει με τηλεφωνική επικοινωνία και ο Joe Cullen, Υπεύθυνος του Προγράμματος COMANITY το οποίο υλοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γιατί το ΚΕΘΕΑ πέρα από το πολύπλευρο, πολύχρονο, αφιλοκερδές έργο και την πολύτιμη προσφορά του στο χώρο των εξαρτήσεων με τις εκπαιδευτικές του δράσεις, καθιστά τους νέους κοινωνούς και συνεργάτες του έργου του!

Μια εκπομπή πρόσκληση ανοιχτή για αυτούς που νοιάζονται και δεν εφησυχάζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.