ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ-Παίρνοντας μιαν Καθαρή Ανάσα!

Published by Radio Point on

Αφιερωμένη στον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος η σημερινή εκπομπή της ΣΤΡΟΦΗΣ! Η σημασία αυτού του αφιερώματος είναι μεγάλη μιας και η αντιμετώπιση του καπνίσματος, γίνεται στην πράξη και στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, με ένα αποτελεσματικό τρόπο, καθώς τα περισσότερα μέλη έχουν κόψει εθελοντικά το κάπνισμα.

Και η πλέον αρμόδια για να μας μιλήσει για τούτη την εξάρτηση και τους τρόπους και τις μεθόδους απεξάρτησης από το κάπνισμα, δεν είναι άλλη από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ, πνευμoνολόγο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων που έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στην πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος στα παιδιά και τους έφηβους!

Εμπνευστής και δημιουργός του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος και των εθιστικών συμπεριφορών ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ και με όχημα το παραμύθι,τη μουσική, το παιχνίδι, την παντομίμα και το θέατρο ενημερώνει εδώ και χρόνια μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για τις συνέπειες του τσιγάρου στην σωματική αλλά και ψυχική τους υγεία.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ θα συνομιλήσει με τα παιδιά της Ομάδας Ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ για τις εξαρτήσεις, τις βλαβερές συνήθειες και συμπεριφορές απλά, κατανοητά, μια και η έξη του καπνίσματος και των ναρκωτικών έχουν κοινά χαρακτηριστικά και τα μονοπάτια της απεξάρτησης συναντώνται στο σταυροδρόμι των επιλογών μας.

Συνοδοιπόροι της εκπομπής αυτής “Η Δίκη του καπνού Φουμάρη”,“Το Παραμύθι της Ανάσας”, “Γράμμα στη Μαμά και τον Μπαμπά που καπνίζουν”, “Ο Κρεβατόσαυρος”, “4+1 Μύθοι του Αισώπου που λένε Οχι στις κακές συνήθειες” μερικά από τα βιβλία της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ .
Σίγουρα έχετε ακούσει αρκετές εκπομπές για το κάπνισμα όμως πιστέψτε μας καμιά δεν είναι σαν κι αυτή!

Μην τη χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στις 3μμ
“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.