Βράβευση διαγωνισμού ζωγραφικής

Published by Radio Point on

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα 20.30
πριν από την έναρξη της 2ης Συνάντηση Φιλαρμονικών, θα επιδοθούν τα βραβεία στους διακριθέντες του Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2018 που διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Τα έργα που διακρίθηκαν από την Καλλιτεχνική επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης είναι:
1ο Βραβείο : Φουντουλάκη Ζαμπία, 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων
2ο Βραβείο : Νοέμι Σεπς, 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κυδωνίας
3ο Βραβείο : Πετροπουλέα Ευγενία, Δημοτικού Σχολείου Βαρυπέτρου

Το πρώτο βραβείο θα αποτελέσει το εξώφυλλο του έντυπου προγράμματος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2018», το δεύτερο βραβείο θα τοποθετηθεί στο οπισθόφυλλο και το 3ο βραβείο, σε εσωτερική σελίδα.
Και στα τρία παιδιά θα δοθούν προσκλήσεις για όλες τις παιδικές παραστάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.