Αριστοτέλης Ρήγας – ΤΟΥΡΛΟΥ

Published by Radio Point on

Παράταση Παραστάσεων
Σάββατα Ιανουαρίου 12.19 & 26
Σταυρός του Νότου Club

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένα εξέχον μέλος της εγχώριας Standup Comedy σκηνής, παρουσίασε τη νέα του παράσταση «Τουρλού» στο Σταυρό του Νότου για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2018. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο ζεστή που αποφάσισαν να δώσουν παράταση στις παραστάσεις κρατώντας τις θερμοκρασίες ψηλά για τα κρύα Σαββατόβραδα του Ιανουαρίου.

Το «Τουρλού» είναι μια παράσταση stand – up comedy και μουσικής κωμωδίας 90 λεπτών γεμάτη λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμό, διασκευές, mashup τραγουδιών, αυτοσχεδιασμό και πολλά πολλά άλλα που “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Μετά τις τέσσερις πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της παράστασης στο Σταυρό του Νότου Club, η παράσταση θα συνεχίσει τα Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου! Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Ακόμα τρεις μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Info:
Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€
Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Σταυρός του Νότου– Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Site: www.stn.gr
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.