Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς

Published by Radio Point on

Ακρόαση για άντρες ηθοποιούς ηλικίας 21 έως 35 ετών

θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για άντρες ηθοποιούς ηλικίας από 21 έως 35 ετών στο θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη (Παραμυθίας 27 & Μυκάλης Κεραμικός).
Απαραίτητη προϋπόθεση, οι ηθοποιοί να γνωρίζουν χορό και τραγούδι.

Ο ΡΟΛΟΣ: Ένας νέος τραγουδιστής ραπ, για την θεατρική παράσταση του έργου της Αλμπέρτα Τσοπανάκη «Τhe talking parrot» (Ο παπαγάλος που μιλάει), σε παραγωγή Texnis- Οργάνωση Θεάματος.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό σημείωμα (απαραιτήτως με τηλέφωνο επικοινωνίας) και φωτογραφία έως το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο info@paramithias.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974646343

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.