Έκθεση φωτογραφίας CONTACT

Published by Radio Point on

“Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018”

Συνδιοργάνωση : Δήμος Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων

CONTACT 2018

Φωτογραφική Ομάδα 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων

Παρασκευή 04 – Κυριακή 06 Μαϊου 2018
Πύλη Sabbionara

Η φετινή αποστολή της ομάδας «contact» ήταν διπλή: η παραγωγή της προσωπογραφίας του γονιού κάθε μέλους της ομάδας, και η παρουσίασή της μαζί με ένα αυτοπορτρέτο τους. 20 μαθητές, λοιπόν , φωτογραφίζουν τους ανθρώπους με τους οποίους ζουν και μεγαλώνουν, ακροβατώντας ανάμεσα στην αποστασιοποίηση και στις υποδείξεις για την ιδανική θέση του γονέα. “

Η ομάδα «contact» δημιουργήθηκε, για να δοθεί η ευκαιρία στους έφηβους μαθητές του σχολείου να έχουν μία πρώτη επαφή με την φωτογραφία.
Η πρώτη, ίσως, επαφή με την σύγχρονη οπτική γλώσσα, και μια εισαγωγή στο συντακτικό της ομορφιάς. Πρώτη επαφή με την άσκηση της αντίληψης για ισορροπία στις γραμμές και στη σύνθεση.

Πρώτη επαφή με τη δημιουργία του «θέματος» που σχετίζεται άμεσα με την ελεύθερη προσωπική επιλογή ως αποκύημα της καλαισθησίας και της φαντασίας του νεαρού καλλιτέχνη. Αποτέλεσμα, μία εικόνα που συλλαμβάνει το εφήμερο και το μετουσιώνει σε σταθερό-αιώνιο.”

Επιμέλεια : Σπύρος Ζερβουδάκης

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.