Άγγελοι & Αποχρώσεις – Ιχνηλατώντας στο Φως

Published by Radio Point on

Άγγελοι & Αποχρώσεις
Ιχνηλατώντας στο Φως
Η νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Αλεξάνδρας Ελευθεράκη

Πηγή έμπνευσης που αναπηδά και αναπλάθεται μέσα από τον κόσμο της φαντασίας ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ που ως άυλα και πνευματικά όντα έρχονται να υποδηλώσουν την παρουσία τους ιχνηλατώντας στο φώς, εικάζοντας την ύπαρξη τους μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι διάχυτο από χρώματα που διαφαίνονται και ξεγλιστρούν μέσα από μοναδικές μορφές και αποχρώσεις συνδυάζοντας το αίσθημα νοσταλγίας που αναβλύζει ονειρικά μέσα από εικόνες του αρχαϊκού πολιτισμού & της ελληνικής γής όπως αυτές ενσωματώνονται στις δημιουργίες της ζωγράφου

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου & σπούδασε. Ο πατέρας της ήταν ζωγράφος, πράγμα που καθόρισε την πορεία της στον κόσμο της Τέχνης (ζωγραφική, ποίηση, συγγραφή). Ανήκει στους Έλληνες ζωγράφους που εμπνέονται από τον Ρομαντισμό συνδυάζοντάς τον με τον Φανταστικό Ρεαλισμό, αναδεικνύοντας το λαμπερό φως.
Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στην Αθήνα. Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή κι ένα μυθιστόρημα.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης :
11.00 – 15.00, 18.30 – 22.00

19-24|06|2018
Πύλη Sabbionara

Categories: Concept

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.