INTERNATIONAL ΜΙCRO μ FESTIVAL

Published by Radio Point on

Η ένατη χρονιά του International Micro μ Festival εγκαινιάζει ένα σημαντικό κομμάτι της νέας πορείας του θεσμού. Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 το κοινό του αγαπημένου κινηματογραφικού φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία σκορπισμένη απ’ άκρη σε άκρη της Ευρώπης.

Η κεντρική εκδήλωση του IMMF 2019, το “ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 12 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους, η οποία θα ανακοινωθεί αργότερα την ίδια βραδιά σε απευθείας συνδέσεις με όλες τις πόλεις.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν τις αγαπημένες τους Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στο διεθνές μέρος καθώς και το ειδικό αφιέρωμα, μία θεματική ενότητα του IMMF 2019, με τίτλο “Micro Future: η Τεχνολογία του Αύριο”, αφιερωμένη φέτος στην έρευνα και την καινοτομία με ειδικό βάρος στον κινηματογράφο.

Τέλος, οι θεατές στην Αθήνα θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν μάρτυρες της εξέλιξης του έργου σημαντικών νέων Ελλήνων σκηνοθετών παρακολουθώντας τις μικρού μήκους, με τις οποίες είχαν παλαιότερα διαγωνιστεί στο Micro μ, και τις μεγάλου μήκους ταινίες τους. Στην ενότητα αυτήν θα παρουσιαστούν τις ταινίες «Βουράτε Γειτόνοι» του Στάμου Τσάμη & «Nocturne» του Κωνσταντή Φραγκόπουλου, προς τιμήν της πορείας τους και της συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

INFO

Πρόγραμμα Φεστιβάλ
Διαγωνιστικό Μέρος : 12/10 – 18:30 (Ώρα Ελλάδος)
Τιμές Εισιτήριων: 8€, 7€ – Προπώληση: 7€, 6€

– Αθήνα Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206, Ταύρος
– Θεσσαλονίκη Θέατρο Σοφούλη Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
– Ρόδος Δημοτικό Θέατρο Ρόδου Ιερού Λόχου 4, Ρόδος
– Χανιά Studio OXO NOU Αγ. Κυριακής 2
– Ηράκλειο Κινηματογράφος Αστόρια Πλ. Ελευθερίας
– Ξάνθη Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ. Αντίκα 7
– Τρίπολη Cine Ville 28ης Οκτωβρίου 56 & Δημητρακοπούλου 30
– Πτολεμαΐδα Πνευματικό Κέντρο Περγάμου 62-66
– Ρέθυμνο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών Εθ. Αντιστάσεως 83
– Παρίσι Instituto Cervantes 7 rue Quentin Bauchart
– Αλεξάνδρεια وكالة بهنا (Wakalet Behna) 1 El Kanisa Al Marounia- Manshia
– Κοπεγχάγη Kulturhuset Indre By Charlotte Ammundsens Plads 3

* Οι τιμές των εισιτηρίων παρουσιάζουν μικρή απόκλιση ανά πόλη ενημερωθείτε από το site του Micro μ ή τηλεφωνικά από τα ταμεία των χώρων.
** Στις πόλεις του εξωτερικού η είσοδος είναι ελεύθερη.

• Διεθνές μέρος :
– Αθήνα Λαις Ταινιοθηκη της Ελλαδος 13/10 Μεγ. Αλεξάνδρου 136, Αθήνα
– Θεσσαλονίκη Θέατρο Σοφούλη 11/10 Τραπεζούντος 5
– Χανιά Studio OXO NOU 13/10 Αγ. Κυριακής 2
– Ηράκλειο Κ. Χ. Ι. Α&Μ Καλοκαιρινού 13/10 Μονής Αγκαράθου 9
– Ξάνθη Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ. 11/10 Αντίκα 7
– Πτολεμαΐδα Βόρειο Πέδιο 9/10 Καπετάν Φούφα & Καλλιπόλεως
– Αλεξάνδρεια وكالة بهنا (Wakalet Behna) 11/10 1 El Kanisa Al Marounia- Manshia

* Για την ώρα έναρξης και τις τιμές των εισιτηρίων ενημερωθείτε από το site του Micro μ ή τηλεφωνικά από τα ταμεία των χώρων.

Categories: Cine

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.