Παρουσίαση του δίσκου της Βικτωρίας Ταγκούλη Οι νικητές του πουθενά

Published by Radio Point on

Η Μικρή Άρκτος και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του δίσκου της Βικτωρίας Ταγκούλη με τίτλο “Οι νικητές του πουθενά”

Τρίτη 5 Μαρτίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24 Αθήνα)

Ο δίσκος περιλαμβάνει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως: ο Σταύρος Σταύρου, Στάθης Δρογώσης, Χρήστος Κανελλοπουλος, Χρίστος Θεοδώρου, Ζαχαρίας Καρούνης, Νίκος Μωραίτης, Μάνος Ελευθερίου, Σταύρος Σιόλας, Μιχάλης Γελασάκης, Βάσος Βενιζέλου, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κώστας Τζάνος, Σπύρος Παρασκευάκος, Μίμης Φωτόπουλος, Μαρία Πολυδούρη, Δημήτρης Μαραμής.

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά.
Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις παρουσιάζει το νέο της προσωπικό δίσκο που ξεδιπλώνει την πολύπλευρη προσωπικότητά της και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό της ύφος.
Στο πιάνο θα συνοδεύει ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ φιλοξενεί έργο του Χαρίτωνα Μπεκιάρη, ο οποίος σχεδίασε 4 έργα ειδικά για την έκδοση αυτή.

ΙΑΝΟΣ | Σταδίου 24 Αθήνα
Ημερομηνία: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος ελεύθερη

Categories: Book

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.