Οι Έγκλειστοι #2 – Ο Δρόμος Προς Την Ελευθερία

Published by Radio Point on

Η συνταγή είναι απλή. Μερικά καρέ κόμικς ανά μία σελίδα, ενίοτε σε μορφή στριπ. Οι ιστορίες είναι αυτόνομες και κλείνουν με ένα γκαγκ, όμως ταυτόχρονα οι χαρακτήρες εξελίσσονται, και καταλαβαίνουμε πως είναι μέρος ενός ευρύτερου σύμπαντος. Είναι μία απλή συνταγή, δοκιμασμένη από πολλούς, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από καλλιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι όμως δύσκολο να είσαι απλός. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις μία ιδέα που να είναι ευχάριστη, αστεία, και ταυτόχρονα να κάνει τον αναγνώστη να ταυτιστεί με τους χαρακτήρες.

Η παρέα του Στάθη και του Αγαθοκλή το έχει καταφέρει αυτό, και μας δείχνει για ακόμα μία φορά το πώς η τέχνη αντανακλάει την καθημερινότητά μας.

Στο δεύτερο μέρος των Έγκλειστων, θα δούμε να αναφέρονται σκέψεις και προβληματισμοί που είχαμε πολλοί από εμάς σχετικά με τον κορωνοϊό, τις καραντίνες και τους εγκλεισμούς στα σπίτια μας. Θα νιώσουμε το άγχος των χαρακτήρων, θα καταλάβουμε τις σκέψεις τους, και θα δούμε αναφορές σε πολλές γνώριμες καταστάσεις. Μερικές φορές το κλίμα μπορεί να γίνεται σοβαρό, όμως οι Έγκλειστοι δε σταματάνε ποτέ να χρησιμοποιούν το χιούμορ ως κινητήρια δύναμη. Μάσκες, εμβόλια, τεστ, συνωμοσιολογία αλλά και νέα πρόσωπα και προκλήσεις, το σίγουρο είναι πως ο Δρόμος προς την Ελευθερία είναι στρωμένος με εμπόδια και μπόλικο χιούμορ!

Το κόμικς είναι διαθέσιμο ήδη από το site των εκδόσεων και από την Τρίτη 29 Μαΐου θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα.

Περικλής Κουλιφέτης – 44 σελ. – Έγχρωμο – 14,5 x 17,5 εκ. – 5,2 €

Categories: Book

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.