ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ – ΝΕΟ ΚΟΜΙΚΣ || ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΥ

Published by Radio Point on

Ο νεαρός Μπίλυ Ντέιν ήταν ένας από τους πιο φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους στο δημοτικό σχολείο της οδού Μπίνγκλεϊ… δυστυχώς όμως, ήταν και ένας από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές! Ένα απόγευμα όμως, καθώς καθάριζε τη σοφίτα του σπιτιού του, ο Μπίλυ βρήκε ένα παλιό ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια που ανήκαν στον «Κανονιέρη» Κιν —ένα διάσημο σέντερ – φορ του παρελθόντος και παίκτη της εθνικής Αγγλίας! Ο Μπίλυ δεν άργησε ν’ ανακαλύψει πως όταν φορούσε τα παπούτσια αποκτούσε το παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιρικό ταλέντο του Κιν! Ελάτε να μάθουμε την αρχή της θρυλικής αυτής σειράς που κράτησε συντροφιά στους ποδοσφαιρόφιλους αναγνώστες για πάνω από είκοσι χρόνια!

Σε μια εποχή ακατάσχετης εμπορευματοποίησης του αθλήματος, Τα Μαγικά Παπούτσια Του Μπίλυ θα κάνουν τους μεγαλύτερους αναγνώστες να θυμηθούν και να συγκινηθούν με το ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής, αγνής και ρομαντικής, ενώ οι νεαροί αναγνώστες θα γνωρίσουν μια εποχή που το ποδόσφαιρο και τα κόμικς αποτελούσαν τις μοναδικές πηγές ψυχαγωγίας και ευχαρίστησης. Σε κάθε σελίδα που γυρίζετε, θα συνθέτετε το παζλ μιας νεότητας που επιμένει να υπάρχει μέσα μας. Θα θυμηθείτε το παιδί που κάποτε ήσασταν και λαχταρούσε να ξεχυθεί στην αλάνα της γειτονιάς του με μια μπάλα για να συναντήσει τους φίλους του. Τα πιο όμορφα γκολ μας άλλωστε δεν τα έχουμε βάλει ακόμη…

Το κόμικς είναι διαθέσιμο σε σημεία πώλησης, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα και από το site των Εκδόσεων Μικρός Ήρως.

Categories: Book

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.