Κλασικές Ιστορίες Popeye #2 – Η Επιστροφή του Τζιπ

Published by Radio Point on

Τόμος 2: 1972 – 1974
Bud Sagendorf – 232 σελ. – Έγχρωμο – 21×19 – 22 €
ISBN: 978-618-206-149-7

Μπαντ Σάγκεντορφ. Αυτό είναι το όνομα ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς του Ποπάυ, τον οποίον γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσω των περιοδικών που έβγαιναν στα περίπτερα από το 1973 έως τα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Όμως για πρακτικούς λόγους, οι ιστορίες του υπέστησαν αλλαγές, μιας και δημιουργούνταν για να τυπωθούν σε αμερικανικές εφημερίδες, όχι σε περιοδικά κόμικς του περιπτέρου.

Στη σειρά Κλασικές Ιστορίες Popeye, παρουσιάζουμε τις ιστορίες αυτές στην αυθεντική, πρωτότυπη μορφή τους. Ο Ποπάυ διά χειρός Μπαντ Σάγκεντορφ επιστρέφει στην Ελλάδα σε μία σειρά δικής μας παραγωγής, με σκοπό να διαβάσουμε για πρώτη φορά τις ιστορίες αυτές χωρίς καμία περικοπή, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν στην Αμερική.

Ο δεύτερος τόμος περιλαμβάνει οκτώ περιπέτειες από την περίοδο 1972 – 1974. Πρόκειται για ιστορίες που έχουν αναδιανεμηθεί πρόσφατα από την King Features Syndicate και διατίθενται επεξεργασμένες και έγχρωμες:

Η Επιστροφή του Ευγένιου του Τζιπ!
Η Κούκλα του Ολέθρου!
Το Τρένο των 5:05
Το Αγόρι που θα Γινόταν Βασιλιάς!
Η Κοιλάδα των Γκουν!
Μπλιαχ!
Το Φλερτ της Καουμπόισσας!
Διασχίζοντας την Όγδοη Θάλασσα!

Categories: Book

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.