Κιμ Μαν Τσουνγκ – Το νεφελώδες όνειρο των εννέα

Published by Radio Point on

Μετάφραση: Ελένη Κατσιώλη
Διαστάσεις: 14×21 cm, Σελίδες: 344, Τιµή: 15.90 €
ISBN: 978-618-5413-14-9
Εκδόσεις Λέμβος

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λέμβος το μυθιστόρημα του Κιμ Μαν Τσουνγκ «Το νεφελώδες όνειρο των εννέα», που θεωρείται το σημαντικότερο έργο της κορεάτικης λογοτεχνίας.

Το ταξίδι ενός Βουδιστή μοναχού που θέτει το ερώτημα αν η ζωή που ονειρευόμαστε θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ο ήρωας υποκύπτει στους πειρασμούς οχτώ νεράιδων. Η τιμωρία του είναι να μετενσαρκωθεί ως ένας κοινός άντρας. Στο ταξίδι του μέσα από αυτή τη νέα ζωή γεμάτη υλικά, πολεμικά και αισθησιακά κατορθώματα πέρα από τα πιο τρελά του όνειρα, συναντά τις οκτώ νεράιδες με ανθρώπινη μορφή. Καθώς οι επιτυχίες του μεγαλώνουν, έρχεται όλο και πιο κοντά στο να κατανοήσει επιτέλους τις θεμελιώδεις αλήθειες της διδασκαλίας του Βούδα.
Το μυθιστόρημα εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1687.

Κιμ Μαν Τσουνγκ

Βιογραφικό
Ο Κιμ Μαν Τσούνγκ (1637–1692) ήταν Κορεάτης μυθιστοριογράφος, διαπρεπής νεο-Κομφουκιανός λόγιος και πολιτικός της μέσης περιόδου του Τζοσόν.
Ο Κιμ πέρασε την κρατική εξέταση δημόσιας υπηρεσίας και ανέβηκε στις επίσημες βαθμίδες για να γίνει βασιλικός ακαδημαϊκός σύμβουλος και υπουργός κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Σουκγιόνγκ. Εξορίστηκε δύο φορές για συμμετοχή στον πολιτικό φραξιονισμό της εποχής. Τα πιο φημισμένα έργα του είναι τα μυθιστορήματα «Το ταξίδι της κυρίας Σα στον Νότο» και «Το νεφελώδες όνειρο των εννέα».

Categories: Book

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.