Μάρτης Κατηγορίας: stand up comedy στο Cine Βακούρα

Facebook Twitter Instagram YouTube

Τι σημαίνει η εαρινή ισημερία; Επιτέλους η μέρα μεγαλώνει, ο κόσμος φωτοσυνθέτει στην παραλία, κάνει γιόγκα στα πάρκα και διοργανώνει παγανιστικές τελετές με χαιρετισμούς στον ήλιο.

Οι κωμικοί Πιέρρος Πατουχέας, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Κωστής Ευαγγελίδης και Αντρέας Πρίντεζης αφήνουν για λίγο στην άκρη αυτές τις δραστηριότητες και στέκονται στη σκηνή του Cine Βακούρα στις 29 Μαρτίου για έναν τελετουργικό εξαγνισμό μέσω του χιούμορ!

Οι τέσσερις stand-up comedians, μέσα από ένα πολυποίκιλο line-up και αιχμηρά punchlines παρατηρητικής κωμωδίας, μας καλούν να γιορτάσουμε την άνθιση της λιγοστής φύσης της πόλης, την επιστροφή των κοντομάνικων ρούχων στη ντουλάπα, και φυσικά, την κλίση του βόρειου ημισφαιρίου προς τον Ήλιο.

Τι περισσότερο χρειάζεται για μία παράσταση κοσμικών διαστάσεων;

Πληροφορίες Παράστασης:
«Μάρτης Κατηγορίας»
Κινηματογράφος Βακούρα
Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων:
2310 233665
Ημέρα και ώρα παράστασης
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 στις 21:30
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com και στο ταμείο του Θεάτρου

Line up:
Πιέρρος Πατουχέας
Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
Κωστής Ευαγγελίδης
Αντρέας Πρίντεζης

Guest: Άννα Γκαβουνάτσιου

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και open mics και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius και της Crazy Duck Comics.

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ.
Ο Κωστής Ευαγγελίδης ξεκίνησε το Stand-Up Comedy το 2019. Οι επιρροές του είναι ο Louis C.K., o Norm Macdonald και o Mitch Hedberg.

Ο Αντρέας Πρίντεζης είναι 22 ετών και ασχολείται με το stand up τα τελευταία 5. Η ζωή τον έβγαλε στη Θεσσαλονίκη να σπουδάζει και να δουλεύει στα λογιστικά και, όταν δεν κοιτάζει βαρετούς αριθμούς, παρατηρεί, βαριέται τον κόσμο γύρω του και ψάχνει να βρει το χιούμορ στα πράγματα που τον κρατάνε ξύπνιο το βράδυ.

Η Άννα Γκαβουνάτσιου εδώ και τέσσερις μήνες οργώνει τις σκηνές φιλοδοξώντας να γίνει πετυχημένη κωμικός. Μπήκε στο χώρο του stand up γιατί εκεί μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Οι φίλοι της την λένε σίφουνα γιατί τα παίρνει όλα παραμάζωμα- και τους παίρνει και τα αυτιά.


There is no ads to display, Please add some